SIEM EN DE LOCKDOWN

Siem en de lockdown

Het is me wat, iets wat we als ondernemers nooit gedacht hadden. We worden gedwongen de winkel te sluiten, als gevolg van het corona-virus. We hebben er maar weer mee te dealen als maatschappij.

Bij de pakken neerzitten is echter niet ons ding. De winkel is inderdaad dicht, echter online gaan we vrolijk verder. U kunt als vanouds op de website bestellen. Dat loopt allemaal gewoon door. De bestellingen worden bezorgd door post.nl en voor de grotere pakketten werken we samen met Fox Transport. Dat doen we al geruime tijd en dat loopt (bijna altijd) probleemloos. (Post.nl heeft het wel wat druk, waardoor kleine vertragingen kunnen ontstaan)

Daar het er naar uitziet dat we niet heel gemakkelijk kunnen wintersporten hebben we besloten onze gehele collectie ski’s, snowboards en bijbehorende schoenen flink in de uitverkoop te doen. Hier zitten kortingen op die we eigenlijk nooit geven.

U kunt hier van profiteren!! U helpt zo niet alleen uzelf, met prachtige producten voor enorm lage prijzen, maar ook ons door deze lockdown heen! Want u weet ook, we gaan weer op wintersport vakantie.

Mocht u iets bestellen waarvan de maat toch niet helemaal klopt, of het bevalt niet, kom dan na de lockdown naar de winkel en we lossen het op, zoals u van ons gewend bent.

Voor ski’s geldt dat ze moeten worden afgesteld. Dat doen we, voor de veiligheid, natuurlijk het liefst in de winkel voor u. Dus; bestel uw ski’s, wij sturen ze naar u op, en na de lockdown komt u naar de winkel en stellen wij ze voor u af.

Mocht u alle benodigde gegevens weten (leeftijd, lengte, geslacht, ski-niveau, leest-lengte schoen) dan kunt u dat ook bij uw bestelling doorgeven en stellen we ze voor het opsturen voor u af.

Heeft u vragen? Bel naar 015-2618000 of mail naar info@siem.nl. Wij staan klaar om u te helpen, we zijn virtueel open, het virus krijgt ons niet klein!!

 

https://shop.siem.nl/shop/sale/skis-sale/

https://shop.siem.nl/shop/sale/snowboards-sale/

https://shop.siem.nl/shop/sale/skischoenen-sale/

https://shop.siem.nl/shop/sale/snowboardschoenen-sale/