SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

ONDERHOUDSCLINIC VRIJDAG 17 JANUARI HET GAAT NIET DOOR

ONDERHOUDSCLINIC

LET OP DE WAX CLINIC GAAT NIET DOOR

 

ONDERHOUDSCLINIC – Hoe onderhoud je zelf je ski’s of board?

Je kunt het onderhoud aan je wintersportmateriaal aan ons overlaten, maar je kunt het ook zelf doen. In de winkel hebben wij een ruim assortiment aan producten die je hierbij nodig hebt, zoals wax, opvulsticks, strijkijzers, kantenslijpers, borstels etc. Wil je dit klusje dus zelf klaren, dan moet je wel weten hoe je dit moet doen. Op vrijdagavond 17 januari om 19:00 organiseren wij een onderhoudsclinic! Skitrainster en 24voudig Nederlands skikampioene Geertje Derksen legt je de kneepjes van het vak uit en je kunt vragen stellen zoveel als je wilt. Geertje is heel gepassioneerd in het onderhouden van ski- en snowboardmateriaal en heeft een hele grote passie voor wintersport. Zij gaat heel gedetailleerd in op alle handelingen van het waxen en slijpen. Je zult versteld staan hoe scherp zij een staalkant krijgt!

De clinic duurt ongeveer een 1,5 uur/2 uur en is gratis en voor niets!

Laat even weten of je komt door te mailen naar info@siem.nl dan zetten wij de koffie vast klaar.

Bekijk alvast een leuke INTRO!

P.S. ALLEEN VOOR DEELNEMERS DEZE AVOND 10% KORTING OP HET HELE HOLMENKOLASSORTIMENT!

ONDERHOUDSCLINIC

Share this post