BATALEON TRIPLE BASE SLIJPEN? GEEN PROBLEEM!

BATALEON TRIPLE BASE

BATALEON TRIPLE BASE – Zoals je wellicht weet heeft een snowboard van Bataleon een triple base. Deze technologie is gebaseerd op een driedimensionale nose en tail. Beiden zijn verdeeld in drie secties; een toeside base sectie, een center base sectie en een heelside base sectie. De toeside en heelside base secties zijn iets opgelift, net zoals concave bij een skateboard!

BATALEON TRIPLE BASE

HOE ONDERHOUD JE EEN BATALEON TRIPLE BASE BOARD?

Heeft je Bataleon board een oneffen base? Is je Bataleon board beschadigd? Is je Bataleon board toe aan nieuwe wax? Is ie dus toe aan een goede onderhoudsbeurt? Normaal gesproken is een snowboard base in de breedte overal gelijk. Dit is dus bij een Bataleon snowboard niet het geval. Zou je zo’n board over een vaste slijprol halen dan slijpt ie alleen de center base sectie! Hij komt niet bij de toeside en heelside base secties. Zonde natuurlijk!

SIEM heeft een slijpmachine met drie losse rollen. Eerst wordt de center geslepen, hierna de toeside en daarna de heelside sectie, zodat ie overal weer mooi vlak is! Met structuur slijpen precies hetzelfde en daarna wordt ie lekker heet gewaxt!

BATALEON TRIPLE BASE

READY TO SHRED!!!

Bekijk ons assortiment BATALEON!

 


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief.

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?