FOIL CLINIC ISM met FANATIC en DUOTONE

DE CLINIC GAAT HELAAS NIET DOOR, VERKEERDE WINDRICHTING VOOR HOEK VAN HOLLAND

 

Zondag 22 September organiseren wij ism met FANATIC, DUOTONE en WINDSURFING HOEK VAN HOLLAND een foil clinic. De clinic wordt gehouden van 12.00 tot 16.00 uur, aan de Rechtestraat in Hoek van Holland (bij het clubhuis van de vereniging)

Let op er wordt uitleg gegeven over foils en er bestaat ook de mogelijk heid om de boards met foils en de nieuw DUOTONE zeilen te proberen. Er zullen ongeveer 10 foils sets aanwezig zijn.

Ook zijn er wat DUOTONE foilwings aanwezig om uit te proberen!!

Let op: schrijf je in voor deze clinic, door even een mailtje te sturen naar info@siem.nl (we willen weten hoeveel mensen er ongeveer komen, dus graag inschrijven) Mocht het van de planeten waaien, dan gaat de clinic niet door en prikken we een andere datum!!