WIL JE VAREN MET LICHTE WIND?

foil

FOILING – Wil jij het liefst zoveel mogelijk het water op en baal je als er niet genoeg wind staat? Dan moet je toch echt een keertje denken aan  foiling! Hiermee kun je namelijk al vanaf ongeveer 8 knopen surfen! Bizar, maar waar. Langzaamaan zie je steeds vaker op het water en dit zal de aankomende jaren alleen maar stijgen. Vanwege de foil kun je een zeil van 2 meter kleiner opzetten dan een ‘gewone’ surfer. De meeste nieuwe boards met deep tuttle box zijn verstevigd, en dus foil ready. De box kan de kracht van de foil aan. Een board met een gewone deep tuttle box kun je ook gebruiken, maar dan is de kans dat de box breekt aanwezig.

Je moet het echt eens ervaren om geruisloos, op 50 cm boven het water boven het water te vliegen!

Let wel op dat je in niet te ondiep water begint en dat je schoentjes aantrekt. Als je er af valt, wat in het begin echt wel een paar keer zal voorkomen, dan kun je gevaarlijk dicht met je voeten bij de foil komen.

DEMO BOARD!

Bij SIEM hebben we een demoboard van Naish inclusief foil! Dus wil je het een keer uitproberen? Kom ‘m dan eens ophalen. Bel (015-2618000) of mail (info@siem.nl) wel eerst even om te vragen naar de beschikbaarheid.

https://shop.siem.nl/product/gebruikte-naish-foil-foilboard-hover-122-2018/


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief.

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?