DIT IS HET MEEST COMPACTE SUP BOARD OP DE MARKT!

RED COMPACT

RED COMPACT – Super handig is het natuurlijk als je je SUP board kunt laten leeglopen, ‘m in een tas kunt stoppen en ermee rond kunt wandelen. Je kunt ‘m hierdoor ook heel makkelijk vervoeren in je auto, caravan of mee in de bus of trein. Maar nog steeds zijn die tassen eigenlijk best wel groot.

Dus wat heeft Red Paddle Co gedaan? Een compacte versie gemaakt! Namelijk de Red Compact 9’6” x 32” incl. Peddel & Leash. Het mooie aan dit board is dat ie toch nog 9’6” x 32” groot is en ie personen kan houden tot wel 95 kg! Maar wil je ‘m opvouwen, dan vouw je ‘m eerst in de lengte door en dan rol je ‘m op. Zo past ie heel makkelijk in de veel compactere tas! In die tas past ook de Titan pomp zoals we ‘m kennen, een leash, repair kit én een vijfdelige peddel. Uiteindelijk weegt de tas compleet 12,7 kg. Die sjouw je makkelijk mee op je rug!

https://shop.siem.nl/product/red-compact-96-x-34-incl-peddel-leash/


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief.

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?