SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

WIL JIJ EEN WETSUIT DIE ZIT ALS EEN TWEEDE HUID?

O'NEILL ZIPLESS

O’NEILL ZIPLESS – Wil jij eigenlijk in je nakie surfen, maar is dat veeel te koud? Wij hebben de oplossing voor je.. De O’neill Hyperfreak Comp 3/2 Full Zipless! Dit wetsuit heeft géén rits en is het lichtste, warmste en meest comfortabele 3/2 pak wat je maar kunt hebben.

Het pak is gemaakt van O’neill’s TechnoButter 3 neopreen, wat heel licht is, super snel droogt en volledig getaped is, dus super warm! Het pak bevat de 360° Barrier met Drain Holes en een aantrekkoordje bij de nek, zodat je lekker droog én dus warm blijft.

Maar hoe trek je zo’n pak aan?!

En hoe weer uit??

SUPER EENVOUDIG!!

Bestel ‘m vandaag voor 17.00 uur, dan heb je ‘m de volgende werkdag al in huis!

O’neill Hyperfreak Comp 3/2 Full Zipless:

O’neill Hyperfreak Comp 3/2 Full Zipless

Share this post
  , , , ,