SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

AANBIEDINGSTOPPER – BATALEON CHASER + DRAKE FIFTY!

AANBIEDINGSTOPPER

AANBIEDINGSTOPPER – Wij dachten, laten we eens even uit de ban springen en een dikke vette aanbieding de winkel in slingeren! De boards van Bataleon zijn erg in trek merken wij, dus hebben we gekozen voor de Bataleon Chaser samen met een mooie Drake Fifty binding.

AANBIEDINGSTOPPER

De Bataleon Chaser 3BT + Drake Fifty Binding is een gloedjenieuw board in de collectie van Bataleon! Het is een super mooie all mountain set met mid flex en freestyle eigenschappen. Hiermee ga jij jouw skills naar een hoger level brengen.

Bataleon gebruikt al jaren hun eigen combinatie van camber en rocker, namelijk Triple Base Technology! Elk board bevat camber, hiermee heb je immers grip, stabiliteit en controle. Daarbij wordt de sidecut in de nose en tail gelift. Hiermee heb je geen willekeurige edge catch meer en bochten maken gaat easy en relaxt. Ga je rechtuit dan heeft alleen de center base contact met de sneeuw, wat zorgt voor super glijvermogen, makkelijk rechtdoor gaan en geen edge catch. Maak je een chille bocht dan gaat dat easy door de lifted sidecut. Maak je een agressievere bocht dan heb je 100% compleet sidebase contact met de sneeuw, wat enorm veel controle geeft!

Bekijk een handige uitleg van Bataleon’s 3BT.

Bataleon The Jam 3BT 159

Bataleon Chaser 3BT + Drake Fifty Binding

 


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?
Share this postWist jij dat SIEM ook SKI'S EN SNOWBOARDS verhuurt? Sluiten