SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

VEEL AANDACHT VOOR DE BOW TIJDENS INTRODUCTIE 2019 GUNSAILS COLLECTIE!

GUNSAILS BOW

GUNSAILS BOW – Het zat er natuurlijk wel in, veel aandacht voor de Bow. Het is natuurlijk wel iets geheel nieuws. De Bow heeft een enorm flexibele mast, vooral in de top. Het geeft het zeil een eigenzinnig uiterlijk en toch ook enigszins andere vaareigenschappen. Het zeil planeert waanzinnig vroeg aan en door de flexibele top kun je er ook heel erg lang mee doorvaren. Je hebt dus daadwerkelijk minder zeilen nodig.

Voorst creëert het zeil een soort van downforce. Dit zorgt er dus voor dat je board enigszins op het water gedrukt wordt. Dit geeft vooral veel voordeel als je in choppy omstandigheden surft. Je board ligt immers veel rustiger op het water, waardoor je meer snelheid uit je set haalt.

Je kunt je wellicht ook goed voorstellen dat de Bow ook goed werkt met foils, aangezien die óók het water uit willen.

Rest ons nog te zeggen dat de GUNSAILS Bow is ontwikkeld door PIETER BIJL. Wij willen hem dan ook hartelijk danken voor de duidelijke uitleg over de Bow en alle andere GUNSAILS producten.

Share this postWist jij dat SIEM ook SKI'S EN SNOWBOARDS verhuurt? Sluiten