LAST VAN JE VOETEN TIJDENS WINTERSPORT?

superfeet

SUPERFEET – Denk jij met gemengde gevoelens aan je aankomende wintersport, omdat je altijd pijn hebt aan je voeten? ZONDE! Er zijn verschillende manieren om jou te helpen van deze pijn af te komen. Heb je last van kramp? Een branderig gevoel onder de bal van je voet? Of een pijnlijke drukplek?

Natuurlijk zijn skischoenen geen sloffen, maar pijnvrij skiën is absoluut mogelijk! En pijnvrij snowboarden natuurlijk ook! (Ook al lijken deze boots net sloffen). Een goede zool is een oplossing voor veel problemen!

Kom naar de winkel voor advies en hulp.

  • SUPERFEET ZOLEN

Heb je wel eens gezien dat er een hele simpele, vrijwel platte binnenzool in je schoen zit? Natuurlijk is deze zool zo gemaakt dat iedereen er op kan staan. Op een plat stukje foam kan immers iedereen staan. Deze zool geeft weinig steun en hierdoor kan je voet naar binnen (pronatie) of naar buiten (supinatie) zakken. Je kunt je wel voorstellen dat je hierdoor drukplekken krijgt. Dit kan weer resulteren in kramp en/of een branderig gevoel en uiteindelijk in minder controle over je ski’s of board!

Een ski- of snowboardschoen wordt gemaakt voor een standaard voet in een neutrale positie. 17% van de mensen behoort tot die groep. De andere 83% heeft een voet die hiervan afwijkt. Een ski- of snowboardschoen past dus het beste als je een standaard voet hebt in een neutrale stand. De zolen van Superfeet zorgen hiervoor!

Groene zool vs. custom carbon zool

Hiervoor hebben wij de groene zolen. De vorm van deze zolen stabiliseert de voet en de diepe hielkuip samen met het foam zorgen voor enorm goede support en comfort.

the-science

Daarnaast hebben wij de Custom Carbon zolen. Deze zolen worden door middel van verhitting naar jouw voeten gevormd. Dit om nog beter aan te sluiten aan jouw voet. Maar ook omdat je linker en rechter voet van elkaar kunnen verschillen. De Custom Carbon zool kunnen wij dus voor jou customizen. Hiervoor gebruiken wij de Custom Carbon Winter zool (uitleg van de zool hieronder). Het carbon gedeelte van de zool wordt verwarmd in een speciaal hiervoor ontwikkelde oven. Daarna wordt dat deel onder de Superfeet zool geplakt en onder je voet gelegd. Vervolgens wordt het geheel omsloten met een zak en vacuüm gezogen met het Superfeet apparaat.

superfeet custom Custom Superfeet zolen

De Custom Carbon Winter zool is speciaal ontwikkeld voor de wintersport. De zool zorgt voor optimale stabiliteit, gevoel en controle tijdens het skiën of snowboarden. De zool zorgt voor meer profiel en opvulling onder je voet, waardoor je super stevig in je schoen komt te zitten. Hoe meer gefixeerd je in je schoen zit, hoe makkelijker en sneller het sturen van je ski’s of board zal gaan. Daarnaast is de bovenlaag van de Custom Carbon Winter zool behandeld met Outlast® Adaptive Comfort® wat ervoor zorgt dat je voeten warm blijven.

superfeet custom

STABILITEIT – CONTROLE – FIXATIE

Wij verkopen deze Superfeet zolen (uiteraard) niet online. Hierbij willen wij passend advies geven en de Custom Carbon zool moeten wij voor jou maken met onze speciale oven. Kom hiervoor dus naar de winkel!

 


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief.

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?