SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

WIL JE ÉCHT LEKKER ZITTENDE SLIPPERS?

olukai

OLUKAI – Olukai is een merk dat helemaal in het teken staat van schoenen, sandalen en slippers. Olukai wilde de schoenenbranche op een andere manier benaderen en besloot zich te focussen op duurzaamheid voor de waterman, een echte oceaanlevensstijl. Een merk dat sterke waarden naleeft – stijl, comfort en vakmanschap.

Ze ontwerpen de footwear geïnspireerd op het gevoel van blote voeten in nat zand, de wet sand principle. Je snapt vast wel dat dat gigantisch lekker zit! Bij SIEM hebben we een mooie collectie Olukai slippers en sandalen. Alleen verkrijgbaar in de winkel (niet online), want wij vinden het belangrijk dat je de slipper/sandaal kiest die het beste bij je past.

‘Olukai gelooft dat iedereen, ongeacht waar ze zijn, aloha kan leven.’

ALOHA = Een woord uit Hawaï dat onder meer ‘liefde’, ‘toeneiging’, ‘compassie’, ‘vrede’ en ‘dank’ kan uitdrukken.

Share this post
  , , ,