SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

HOE NEEM JIJ JE SPULLEN DROOG MEE OP DE SUP?

RED SUP DECK BAG

RED SUP DECK BAG – Wil je lekker een tochtje maken op de SUP? Dan wil je vast ook wat spulletjes meenemen, zoals een vestje, een flesje drinken, een broodje, een leash of eventueel een kabelslotje. En waar kun je dat nu droog in bewaren? Natuurlijk in de Red SUP Deck Bag!

De Red SUP Deck Bag is een 100% waterdichte tas die je makkelijk mee kunt nemen op je SUP board!

Neem je spulletjes mee het water op zonder de angst dat het nat wordt. De tas kan door middel van haakjes vastgemaakt worden aan het deck van het board, dus je zal ‘m nooit verliezen. Enorm handig is dat je de tas niet onder de elastieken (cargo net) hoeft te leggen, dus je kunt er veel makkelijker in.

De inhoud van de tas is 22 liter, dus je kunt er een hoop in meenemen, zoals een Red SUP Board Lock, jasje, een leash, een broodje etc. Aan de buitenkant zitten twee netjes voor een waterfles. Hier kun je dus makkelijk bij tijdens het peddelen.

Red SUP Deck Bag

 

 

Share this post