SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

DE SUP AFDELING LIGT WEER BOARDEVOL!

sup

SUP – De afgelopen weken zijn er een hoop nieuwe SUP’s afgeleverd en hebben wij onze showroom weer kunnen vullen! De SUP-afdeling ziet er weer picobello uit. Wil je touren of allround? Wil je er ook met je kinderen op? Wil je er ook mee kunnen windsurfen? Noem het maar.. Wij hebben het juiste board voor je!

Merken die wij verkopen zijn Starboard, RED PaddleCo, Fanatic, STX en Oukai.

Bekijk ons volledige SUP assortiment.

SUP SUP

Wat is Suppen?

Suppen is een vorm van surfen die is ontstaan in Hawaï. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, hun instructies te kunnen geven en het overzicht te kunnen houden. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een populaire sport die je op vlak water kunt beoefenen. Je staat op een board en je paddelt jezelf vooruit. Dit is het leukste in een mooie/interessante omgeving en/of met vrienden. Ook op zee kun je suppen. Uiteraard op een vlakke zee, maar ook in de golven. Dit vergt wat meer balans en oefening, maar is een super leuke uitdaging!

SUP SUP

Kan ik ook een board huren?

Wil je eerst een keertje huren? Dat kan ook bij SIEM! Wij hebben verschillende shapes en verschillende merken boards in de verhuur, dus je kunt van alles uitproberen. Bekijk meer informatie over SUP verhuur.

SUP SUP

Friday Night SUP Night

SIEM organiseert ook een aantal SUP tochtjes door de grachten van Delft. Erg leuk om hierbij te zijn! Bekijk meer informatie over deze Friday Night SUP Night.

 


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?

Share this post
  , , , , , , , , , ,


Wist jij dat SIEM ook SKI'S EN SNOWBOARDS verhuurt? Sluiten