SIEM.NL Tf 015-2618000 email: info@siem.nl

DEZE STARBOARD WINDSUP IS INFLATABLE!

Starboard WindSUP

STARBOARD WINDSUP – Wil je graag windsurfen en/of SUP’en, maar heb je geen plek om het hele spul thuis op te bergen? Of wil je je materiaal niet op het dak van je auto vervoeren? Dan is de opblaasbare Starboard WindSUP echt een uitkomst! Dit board is speciaal ontwikkeld om op te windsurfen, dus is uitgerust met een windsurfplug, een middenvin, voetbanden en een rail aan de achterkant om goed hoogte te kunnen lopen. En het leuke is.. Je kunt er ook mee SUP’en!

En ja hoor… hij is uiteraard als complete set verkrijgbaar. Dus inclusief tuigage (zeil, mast, giek, mastvoet) én met een paddel.

Lekker veelzijdig en super leuk voor de hele familie!

Starboard Windsup 11.2 inflatable + waterman tuigage

Share this postWist jij dat SIEM ook SKI'S EN SNOWBOARDS verhuurt? Sluiten