BATALEON – Triple Base Technology

bataleon

BATALEON – Elk merk heeft zo zijn eigen ideeën en ontwikkelingen in de baseline van hun snowboards. Bataleon doet dit met hun Triple Base Technology (3BT). Deze technologie is gebaseerd op een driedimensionale nose en tail. Beiden zijn verdeeld in drie secties; een toeside base sectie, een center base sectie en een heelside base sectie. De toeside en heelside base secties zijn iets opgelift, net zoals concave bij een skateboard!

Maar wat voor effect heeft dit dan?
Door de opgelifte kanten zet je super easy een bocht in. Het board is heel vergevingsgezind, dus geen plotselinge catch. Heel fijn tijdens jibben, butteren en jumps! Duw je het board de bocht door dan druk je de gehele effectieve kant de sneeuw in. Dit zorgt voor enorme grip. Rijd je het board rechtdoor, dan raakt geen staalkant de sneeuw. Je hebt hierdoor een snelle acceleratie en dit zorgt voor snelheid. En de camber zorgt ook nog eens voor een goeie pop!

Bekijk ons assortiment BATALEON!

triple base technologytriple base technology

 


Schrijf je in voor de SIEM nieuwsbrief.

Wist je dat..

  • ..je dan als eerste weet wanneer de uitverkoop begint?
  • ..je dan als eerste weet wanneer het koopzondag is?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s events afweet (zoals onderhoudclinics, Friday Night SUP Night, SIEM’s Wintersportreis etc.)
  • ..je dan als eerste onze aanbiedingen bekijkt?
  • ..je dan als eerste van SIEM’s nieuwe producten afweet?
  • ..je dan als eerste een kijkje achter de schermen krijgt?
  • .. ie ook gewoon heel leuk is om te lezen?